# Grab the Voucher or Skip

In a store, you have $N$ products available. The price for each product numbered $i$ is $A_i$. To purchase all $N$ products, a shopper is contemplating the benefits of a promotional voucher.

This special voucher can be bought for $X$ rupees and it grants a reduction of $Y$ rupees on the price of each item. If an item's price is originally $\leq Y$ rupees, that item becomes complimentary, meaning its price drops to $0$ rupees.

The task is to figure out whether it's financially wise for the shopper to invest in the promotional voucher. The voucher should only be purchased if the total amount spent, including the price of the voucher, is **strictly lower** than the total amount without the voucher's discount.

## Input format

- The first line contains a single integer $T$, which stands for the number of test cases to be considered.
- Following this, each test case is detailed over two lines.
- The first line of each case lists three integers separated by spaces — $N$, $X$, and $Y$.
- The second line provides $N$ integers separated by spaces, representing the prices $A_1, A_2, \ldots, A_N$ of the products.

## Output format

- For every test case, print
`VOUCHER`

if the shopper should purchase the promotional voucher, and`NO VOUCHER`

if not.

The case of the letters in the output does not matter; any mix of upper and lower case letters will be considered correct.

## Constraints

- $1 \leq T \leq 1000$
- $1 \leq N \leq 100$
- $1 \leq X, Y \leq 10^5$
- $1 \leq A_i \leq 10^5$

## Sample Test Cases (with explanations)

### Case #1:

Input:

`5 4 30 10 15 8 22 6 4 40 10 15 8 22 6 4 34 10 15 8 22 6 2 10 100 60 80 3 30 5 50 60 50`

Output:

`VOUCHER NO VOUCHER NO VOUCHER VOUCHER NO VOUCHER`

#### Explanation

**Test case $1$:** Without the voucher, the total price is $15 + 8 + 22 + 6 = 51$. The voucher costs $30$, and with it, the cost for all items is $5 + 0 + 12 + 0 = 17$. Thus, the total expense with the voucher is $30 + 17 = 47$, which is strictly less than $51$, making the voucher a worthwhile purchase.

**Test case $2$:** The initial total is $51$. The voucher's price is $40$, and the price after applying it comes to $17$, summing up to $40 + 17 = 57$, which exceeds the initial total. Hence, the voucher is not beneficial.

**Test case $3$:** Initially, the cost is $51$. The voucher is $34$, and after discount, the cost remains $17$, leading to a total of $34 + 17 = 51$. Since the total expense doesn't decrease, the voucher is not purchased.

**Test case $4$:** The original total is $140$, the voucher costs $10$, and after applying the voucher, the total expense is $0$. With a final total of $10 + 0 < 140$, the voucher is seen as advantageous.